30 Ocak 2011 Pazar

Korkar yaşlanmaktan

İnsan dedin mi yok eden bitiren sonları sevmez fobia eder kendine.
Yenmesi gereken duygularını yenemeyen aptal gururlarıyla hoşlarına gittikleri sohbetlerin kandırmasında bir yerde kaybolmuştur dereceleri.
Kimisi kendini mert sanar abartıdan başka bir şey değil bu megolaman insan derecesi hiç çekilmez ortamda.

Yaşadığımız bir şey var kesin oda duyguların yenikliğinde kararsız kavramların şüpheyi dize getirmesi. Paranoyalıktan kurtulmamış evrensel bir dönüşüm çiğ enerji sendromunda bedende hayvansal erkin ağır basması.
Yeriz içeriz konuşuruz hatta başkalarının düşündüklerini bile düşünür onlar hakkında konuşuruz ve bu konuşma alanına dedikodu deriz.
Dedikodu Ne?

Dedikodu enerji olarak bakacak olursak biri hakkında asılsız konuşmalarınız onun negatif enerjisini bedenine ivme etmenize sebep olur. Ve bu sizi mutsuz bir beden yapar.
Hayvansal iç güdünün en yüksek halidir.Zindesizlik ve onunla gelen herşey.
Peki dedikoduyu kendinizdeki enerjinin kuvveti kadar yapmayı denediniz mi tabi gıpta etmekte pozitif enerjiyi paylaştırır. Kazanmak istiyorsanız kendinizi bilmelisiniz. Bildiğiniz tek şey acıkınca yemek yemek ağlayınca peçete makyaj derdi gibi dünyevi süslerin vücudunuza yansıtmaktır. Üzerinizdeki renklerin bile alışımları zekanızı etkilediğini biliyorsunuz ama yapmıyorsunuz. Aptal meta fizik yazarların renklerin yorumu sizlere saçma geliyor. Evet saçmalar saçma olduğu kadar da asılsızlar çünkü bilgi doğru kaynağı zülmani.

Peki islamiyette övgülerin yeri nereye kadardır.
Parantez içine alalım.

(Allah iyiliği ve akrabaya yardım etmeyi emreder.)
(Fenalığı ve azgınlığı yasak eder. Düşünüp Tutasınız diye öğüt veriyor.)
Ne bu öğüt.
Zebur da tevratta
Yalan söylememek
Çirkin işler adı altında olan
Zina
dedikodu
hırsızlık hak gasbı
gibi temel davranışları yapmamak veya felik felik kaçmak ne anlama geliyor bunların cevapları idealinizdeki esas kişiliğinizi yansıtır.
İdealinizdeki esas kişilik cennettin manasını bildiği üzere yaşar.
Siz onu bu işlerle bir günah kollamasında (onu korursunuz ama günahların içinde)zayıflaştırdığınızdan haberiniz dahi yoktur neler yapacaksın bu sınırı okuyacaksın.
ve uygulayacaksın. Denemek 1 ay.